• De MIJNWERKERScontainer van Bitmainantminer Antspace HK3 BTC
  • De MIJNWERKERScontainer van Bitmainantminer Antspace HK3 BTC
De MIJNWERKERScontainer van Bitmainantminer Antspace HK3 BTC

De MIJNWERKERScontainer van Bitmainantminer Antspace HK3 BTC

Productdetails:

Merknaam: ANTSPACE
Modelnummer: ANTSPACE HK3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Afmetingen (L*W*H) (mm) 6058*2438*2896
Levertijd: Het verschepen Datum: 1-31 juli, 2022
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 100
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

Bitmain Antminer Antspace

,

Antminer Antspace HK3

,

BTC-Mijnwerker Container

Productomschrijving

DE MIJNWERKERScontainer VAN BITMAIN ANTMINER ANTSPACE HK3 BTC VOOR DE GEKOELDE MIJNWERKERS VAN S19 PRO+ HYDRATIE (MET DWT-T/DWT-C)
 
De HYDRATIE GEKOELDE eenheden van Antminer worden S19 J PRO+ 198 TH/s geplaatst aan versie September 2022. Dit zullen pre-Orde met 190 eenheden minimum zijn. De definitieve Prijzen moeten worden Bepaald. Sluit me aan bij e-mail wachten lijst of met de elektronische post versturen ons voor hieronder vragen.
  • ANTSPACE HK3 wordt geadviseerd om gelijktijdig met ANTMINER S19 Pro+ Hyd worden gebruikt. Gelieve te klikken hier voor nadere informatie over S19 Pro+ Hyd.

  • De Container van BITMAIN ANTSPACE HK3 heeft een capaciteit van 210 Antminer S19 Pro+ Hyd. Eenheden, met een totale consumptie van minder dan 1MW. De mijnwerkerscapaciteit van de Container van ANTSPACE HK3 zal volgens de machtsconsumptie van de gekoelde eenheden van Antminer worden aangepast S19 Pro+ Hydratie. De minimumhoeveelheid van de mijnwerkersorde zal 190 eenheden zijn.

  • Als het eind - de gebruiker slaagt er niet in om de producten volgens de vervaardiging te gebruiken gegeven instructies, specificaties, en verstrekte voorwaarden, of de functies te veranderen en de montages zonder de voorafgaande toestemming van Bitmain, Bitmain zullen niet voor enige mogelijke schade daarna aansprakelijk zijn. Het is belangrijk om de vervaardigingrichtlijnen te volgen om de garantie actief te houden.

Als u ruimte, tijd of geen toewijding aan mijnbouw bij uw huis of zaken hebt, kunnen wij al werk doen met het handhaven van & het ontvangen van uw Mijnbouwmachines voor u bij een minimale prijs. Sommige cliënten verkiezen de werktuigkundigen niet te behandelen en te genieten van krijgend dagelijkse uitgaven aan hun portefeuille terwijl wij al werk & het dagelijks onderhoud doen.

 

Wattage 5445 watts
Artikeldimensies LxWxH 16,14 duim x 7,71 in x 8,22 binnen
Maximuminputvoltage 342-418 volts
Minimuminputvoltage

 

De MIJNWERKERScontainer van Bitmainantminer Antspace HK3 BTC 0 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De MIJNWERKERScontainer van Bitmainantminer Antspace HK3 BTC kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.