• 750W Innosilicon A5 DashMaster met PSU Hashrate 32.5GH/S
  • 750W Innosilicon A5 DashMaster met PSU Hashrate 32.5GH/S
750W Innosilicon A5 DashMaster met PSU Hashrate 32.5GH/S

750W Innosilicon A5 DashMaster met PSU Hashrate 32.5GH/S

Productdetails:

Merknaam: Baikal
Modelnummer: Bk-X

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Levertijd: Het verschepen in 10 werkdagen na volledig betaald
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 100
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Merk: Baikal bk-X Grootte: 125 x 130 x 312mm
Model: De details van het controleproduct Gewicht: 3700g
Hoog licht:

750W Innosilicon A5

,

Innosilicon A5 DashMaster

,

innosilicon dashmaster a5

Productomschrijving

Innosilicon A5 DashMaster met PSU. De consumptie van de Hashrate32.5gh/s Macht: 750W

Beschrijving

In 2017, was er een reusachtige daling in de prijs van Ethereum. Omwille van die reden, schakelden vele mensen op andere cryptocurrencies over. Het STREEPJE werd één van de belangrijkste doelstellingen. Dat gemaakte Baikal, Bitmain, en Innosilicon geven hun krachtige ASIC-hardware voor het muntstuk vrij.

Het streepje (STREEPJE) is de peer-aan-peer cryptocurrencydienst die zich specifiek bij het verstrekken van snelle transactiesnelheden binnen de betalingsindustrie concentreert. Het streepje poogt de gebruikersvriendelijke dienst te geven die op niet technische gebruikers terwijl het oplossen van de kwesties van de de transactiesnelheid van Bitcoin een beroep doet.

De deskundigen voorspelden dat de moeilijkheid van de Streepjemijnbouw zou stijgen. Nieuwe vrijgegeven ASICs was ongeveer 5 en 10 keer efficiënter dan oudere gen en dacht te leveren. De mijnbouw DashCoin voordelig voor mijnwerkers en kan een goed rendement van investering brengen.


Ongeveer de Streepjemeester


Innosilicon A5 DashMaster beloofde om de markt op het tijdstip van versie te leiden. Zoals de naam impliceert, kan deze mijnwerker DashCoin ontginnen, minable op het X11-algoritme. Andere minable muntstukken met X11 omvatten MonetaryUnit (MUE), Digibyte (DGB), enz.

Sinds de populariteit van de mijnbouw van deze muntstukken, met inbegrip van Streepjemuntstuk, maakt de verhogingen, zo de moeilijkheid.


Specificaties


Innosilicon A5 DashMaster is een kleine, compacte mijnwerker van ongeveer 3.1kg en 135 x 158 x 400mm, makend het één van de meest miniatuurmijnwerkers. De grootte is een toegevoegd voordeel aangezien het meer ruimte voor het stapelen in mijnbouwlandbouwbedrijven toestaat. Deze mijnwerker op normale wijze schept een knoeiboeltarief van 32.5Gh/s op, dat het hoogst tegelijkertijd, en machtsconsumptie van 750W was. Maar toen overclocked, kon het een maximum van 38Gh/sand/8% bereiken en 1250W van macht verbruiken.

De machtsconsumptie is vrij hoog, maar het helpt een stabiele mijnbouwvoorwaarde verstrekken. Één opmerkelijke eigenschap van A5 DashMaster is het feit dat het oververhit. Het oververhitten is omdat het slechts één ventilator voor het koelen gebruikt. Indien gekocht voor thuis mijnbouw, zorg ervoor de ruimte voldoende geventileerd is. Als nog het ervaren van hittekwesties, zou het beter om zijn te schakelen van overclocked aan normale wijze. A5 DashMaster gebruikt een krachtig ASIC-spaandertype, dat efficiency en productiviteit toelaat.

Antminer D3 schijnt om in de directe concurrentie met DashMaster te zijn. De ervaren mijnwerkers vergelijken gewoonlijk twee en besluiten Antminer D3 een beter rendement van investering heeft. Innosilicon A5 DashMaster werkt met een lopende temperatuur van 0°C — 85°C. Innosilicon A5 DashMaster komt met een extra overclockoptie die de efficiency, het knoeiboeltarief, en de rentabiliteit verhoogt om rentabiliteit te verhogen.

Algoritme

Innosilicon werkt met het X11-algoritme, dat minable muntstukken zoals Streepje en WaltonChain heeft. Zijn voordelig muntstuk is Streepje. Het streepje gebruikt het X11-algoritme, dat een wijziging van het Bewijs van Staakalgoritme is.


Geluidsniveau


Het geluidsniveau/het geluid worden gemeten in Decibel. Het geluidsniveau van Innosilicon A5 DashMaster is ongeveer 75 dB, wat vrij normaal is. De geluidsniveaus van de meeste mijnwerkers zijn van 60 tot 80 dB. Om dit beter te begrijpen, is het geluidsniveau van 60 dB gelijkwaardig aan normaal volwassen gesprek. Het geluidsniveau van 75dB is gelijkwaardig aan een stofzuiger op het werk. Bij 75 dB, is deze mijnwerker geschikt voor woonwijken.


Rentabiliteit


De meeste fabrikanten van de mijnbouwhardware maken hun apparaten voordeliger door het verhogen van het knoeiboeltarief, machtsconsumptie neer te halen, en de veelbelovendste algoritmen te kiezen. Niettemin met metriek zoals machtsconsumptie, kunnen de kosten, en knoeiboel-tarief, die de algoritmen van mijnwerkers het kiezen moeilijk zijn.

Om de potentiële rentabiliteit van een ASIC-hardware nauwkeurig te berekenen, moet u alle muntstukken bekijken het voordeligste ontginnen en kan selecteren. Dan na het werk van een dag, trek de elektriciteit af kosten en controleren de rentabiliteit.

Om ASIC-de rentabiliteit van de hardware beter te begrijpen, zouden de mijnwerkers moeten in gedachten houden dat de mijnwerkers een winst die op elektriciteitstarieven en marktvoorwaarden maken wordt gebaseerd. Wanneer de markt het hoogste muntstuk goedkeurt, krijgt de mijnwerker hoge rentabiliteit.

 

750W Innosilicon A5 DashMaster met PSU Hashrate 32.5GH/S 0 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 750W Innosilicon A5 DashMaster met PSU Hashrate 32.5GH/S kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.